Konya Böcek İlaçlama

Konya Böcek İlaçlama

Konya böcek ilaçlama firmamızın hizmet verdiği alanlardan bir tanesidir. Hamam böceği (kalorifer böceği), tahta kurusu, gümüş böceği, bit, pire en çok ilaçladığımız böcek çeşitleridir. Bunun yanında sinek, karasinek, akrep, kulağa kaçan, tesbih böceği, güve, tatarcık mücadele ettiğimiz diğer haşere türleridir.

konya böcek ilaçlama

konya böcek ilaçlama

Haşere İlaçlama Fiyatları Nasıl Belirleniyor ?

Haşere ilaçlamasının fiyatının belirlenmesinde, zararlının türü, toplam alan gibi değişkenler göz önünde bulundurulmaktadır. Bazı zararlılarla mücadele tek doz ilaçlama ile olamamaktadır. Bir kaç kez tekrarlanması gereken ilaçlama türlerinde normal olarak maaliyette değişmektedir. Bu sebeple bize telefon ile ulaşarak ilaçlama yaptırmak istediğiniz bölge hakkında bilgi verirseniz size doğru fiyat ve mücadele yöntemlerini aktarabiliriz.

Tahta Kurusu İlaçlama

Tahta kurusu ile mücadele tek doz ilaçlama ile yeterli olmamaktadır. Bu sebeple 10 ar gün arayla ilaçlanması gerekmektedir. Bununla birlikte fiziksel şartlarda da bir takım değişiklikler yapmak gerekir. Bu konuda ekibimiz sizi bilgilendirecek ve gerekli önlemleri almanızı sağlayacaktır. 

Konya Bahçe İlaçlama

Zararlılarla mücadelenin önemli bir kısmı da bahçelerde ve bahçeli müstakil evlerde olmaktadır. Bu tip yerlerde en çok kulağa kaçan, pire, karınca, karasinek ve sivrisinek gibi haşerelerle mücadele edilmektedir. Çalışmalarımızın bir kısmı da bu alanda gerçekleşmektedir. Bahçe ilaçlama talepleri daha çok bahar ve yaz aylarında gelmektedir.

Biyosidal ilaçlama Nedir?

Biyosidal ilaçlama, halk sağlığı alanında haşerelerin ortamdan zararsız bir şekilde bertaraf edilmesi için yapılan uygulamalarda kullanılan ilaçlardır.

Biyosidal Nedir?

Bir veya birden çok aktif madde muhteva eden, satışa sunulduğu haliyle kullanılabilen, kimyasal veya biyolojik açıdan herhangi bir zararlı organizma üzerinde kontrol edici etkisi olan veya hareketini engelleyen, bertaraf eden, zararsız hale getiren, imha eden aktif maddeleri ve müstahzarlarıdır.
Konya Böcek İlaçlama alanında kullanılan maddelerde biyosidal maddeler olarak tabir edilebilir.

Aypest Haşere İlaçlama Selçuklu Konya

Aypest haşere ilaçlama olarak faaliyetlerimizi Konya ve çevresinde gerçekleştirmekteyiz. Bununla birlikte ofisimiz Konya da Buhara Mahallesinde yer almaktadır.  Buhara, Ürün Sk. 15/A, Selçuklu/Konya

Bizimle iletişime geçmek için tıklayınız.

Konya Böcek ilaçlama Tecrübe Aypest İlaçlama

Sektördeki 10 yıllık tecrübemiz ile sorunlarınıza kalıcı çözümler sunuyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2020 Aypest© Tüm Hakları Saklıdır.
Call Now ButtonŞİMDİ ARA
× WhatApp den Yazın